The Mecca Center is offering an English Language Learners (ELL) Class for adults of all levels every Thursday from 8pm to 9:30pm between August 30 and December 12. The class is taught by Sandra Hajek and Nader Najjar.

There is a $100 registration fee for the semester (financial aid is available) which includes class once a week, distance learning, and access to the ELL Lab. For financial aid inquiries, please contact Administrative Director, Nasreen Amira, at nasreen@meccacenter.org.

Register today!

يعلن مركز مكة عن بدء دورات تعليم اللغة الإنجليزية (ELL) للدارسين من الجنسين، من جميع المستويات، كل يوم خميس من الساعة 8:00 مساءً حتى 9:30 مساءً بداية من يوم 30 أغسطس وحتي يوم 12 ديسمبر. مع الأستاذة ساندرا حاجك و الأستاذ نادر النجار. رسوم الدراسة 100 دولار للفصل الدراسي، تشمل الحضور مرة واحدة في الأسبوع ، والتعلم عن بعد…. للاستفسار عن التسجيل أو المنح الدراسية لغير القادرين علي دفع الرسوم ، يرجى الاتصال بالأخت نسرين أميرة